Prijave su zvanično otvorene!
Pozivamo sve šefove iz zemlje i regiona, food blogere i sve kreativce koji dobro kuvaju da se prijave i pokažu svoju verziju RINFLAJŠA.
Evo PRAVILA koje biste trebali da sledite:
Ključna je upotreba tradicionalnih, prirodnih i svežih namirnica. Celer, paštrnak, šargarepa, meso, supa, sosevi, uz dronjke, knedle, rezance… Sosevi koji se najčešće koriste su ren, mirođija, paradajz, višnja… Budite maštoviti!
Žiri posebno ceni kvalitet i svežinu namirnica, pa obratite posebnu pažnju na taj detalj.
Izuzetno nam je važna vaša kreativnost, tehnike i način serviranja. Potrudite se da vašu rekonstrukciju opisujete što detaljnije. Takođe, potrudite se da fotografija bude što boljeg kvaliteta jer žiri će u finale poslati takmičare koji ostave snažan vizuelni utisak, posebno vrednujući kreativnost i dovitljivost!
Da biste se prijavili, potrebno je da objavite fotografiju svog "umetničkog dela" na Instagramu uz detaljan opis šta ste pripremili, na koji način i koje ste namirnice koristili. Ne zaboravite da pozovete našu stranicu @challenge_rekonstrukcija2.0 u kolaboraciju, jer će na taj način vaša prijava biti uzeta u razmatranje.
Samo TROJE najboljih će se plasirati u finale! Prvo mesto donosi nagradu od 100.000 RSD, a tu su i fantastične robne nagrade!
Rok za prijave je do 25. aprila 2025. godine. Nakon toga, objavićemo imena finalista. Srećno svima!